VORES
HISTORIE

 

Julgransajten er et dansk-svensk samarbejde.

Virksomheden blev etableret i 2006. Formålet var at skabe en forretningsorienteret platform for videreudvikling af det samarbejde, som parterne indledte allerede i 1994 med levering af juletræer til den svenske partner og dennes forhandlere, fortrinsvis i Stockholm-området.

VÆKST
GENNEM TROVÆRDIGHED

 

Julgransajten er vokset i hele perioden. 

Det skyldes, at vores store og tilbagevendende kunder er vokset, og julegransajten har fulgt denne udvikling. Der er kommet mange nye kunder til, også rigtig store. Samarbejdet her bygger på de samme grundprincipper – åbenhed og stabilitet, samt evnen til at levere det rigtige produkt. Det giver troværdighed som forretningspartner og skaber tillid. Julegransajtens største kunde i dag har været med siden 2006, dvs. lige fra starten. Langsigtede og solide forretningsrelationer i et åbent marked siger først og fremmest noget om troværdighed, tillid og stabilitet.

KVALITETSSTYRING
AF VORES PRODUKTER

 

Julgransajten har sit eget kvalitetssikringsprogram

For præcist at kunne kontrollere kvaliteten af ​​vores produkter, har Julgransajten for mange år siden udarbejdet et kvalitetsstyringsprogram. Programmet har etableret sig som standard på vores indkøbsmarkeder. Efter mange år på markedet, ved alle hvad en “gul gran” fra julegransajten er. Det er et resultat af en ensartet kvalitetsklassificering af de produkter, som Julgransajten handler med, og en mindst lige så konsekvent opfølgning på klassificeringen, når Julgransajten mærker træerne i plantagerne. Grænserne er skrappe for alle kategorier – og samtidig fair over for leverandøren gennem hensyntagen til dyrkningen. Dette sikres bl.a. ved at julgransajten checker, at der ikke bliver dyrket for mange træer på for lille et areal. Sådan har det været fra begyndelsen og er det stadig.

MERE END
JULTRÆER

Helt fra starten har julgransajten, ikke kun leveret standardprodukter som rødgran og nordmannsgran på paller, men også torvegraner, dvs. store træer med længder fra 3 m til 15 m. Skåret grønt af nordmannsgran og meget andet har været i sortimentet fra begyndelsen og er udvidet markant de seneste år.

 

Den seneste udvikling er, at vi har introduceret konceptet “Responsible Trees®”, som skal give en erklæring om miljømæssig og social ansvarlighed med hensyn til de træer, som julegransajten leverer. Derudover kan vi præsentere økologimærkede juletræer som de første på markedet.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende virksomeden er du velkommen til at kontakte os på: info@julgransajten.com

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon:

+45 60 24 08 17

Få besked når det er tid til at bestille juletræer?

Få automatisk en e-mail når det er tid til at bestille juletræer. Læs mere...